Logo Design

Logo Design

Numită și mentenanță web, reprezintă nu mai mult decât o grupare de acțiuni care au ca scop actualizarea și verificarea informațiilor de pe un website.

Un logo, sau o siglă, este un element grafic folosit pentru recunoașterea companiei sau persoanei pe care acesta o promovează. A devenit o necesitate în zilele de astăzi, așadar nu există nici o companie cu un impact puternic care să nu aibă o siglă. De la logo-uri clasice, memorabile, precum logo-ul celor de la Coca Cola, acestea au scopul de a deveni captivante și ușor de reținut, creând imagini memorabile în mintea consumatorului, astfel încât să îi sporească interesul fată de produsul sau serviciul promovat de compania respectivă.

Desigur că acest lucru nu se atinge foarte ușor, iar aici noi te putem ajuta. Nu se poate crea această imagine fără o estetică plăcută a logo-ului. Specialiștii noștri vă vor asculta și vă vor modela imaginea dorită conform cerințelor dumneavoastră.

Indiferent că alegeți un logo de tip text sau de tip imagine, noi suntem aici pentru a vă satisfice cerințele și pentru a vă ajuta să vă creați o identitate vizuală.

Modele Logo


Prețuri


Basic

80 € + TVA

Număr concepte logo: 1

Număr modificări: 5

Timp realizare: 4 zile lucrătoare

Formate logo predate: ai, jpg, png

Standard

120 € + TVA

Număr concepte logo: 4

Număr modificări: 10

Timp realizare: 5 zile lucrătoare

Formate logo predate: ai, jpg, png

Premium

160 € + TVA

Număr concepte logo: 5

Număr modificări: nelimitate

Timp realizare: 6 zile lucrătoare

Formate logo predate: ai, jpg, png